Юрій Вернидуб цікавий гранду азербайджанського футболу

Відомий український тренер Юрій Вернидуб може очолити азербайджанський Нефтчі.

Таку інформацію повідомляє місцеве видання azerisport.com. Нагадаємо, українські новинні ресурси повідомляли, що тренер практично домовився про контракт з новачком УПЛ Кривбасом з Кривого Рогу.

Азербайджанський клуб вирішив не продовжувати контракт із головним тренером команди Саміром Аббасовим. Керівництво клубу розглядає дві кандидатури на заміну колишньому тренеру: 56-річного українця та білоруса Вкітора Гончаренка. Остаточне рішення буде ухвалено до 14 червня.

Юрій Вернидуб зараз служить у ЗСУ. Молдавський Шериф вчора офіційно розірвав із ним контракт. Разом з тираспольцями він виходив в групову стадію ЛЧ, де набрав 7 очок і вивів колектив в плей-оф стадію Ліги Європи. Сам спеціаліст говорив, що хотів би працювати в Україні, якщо у нього буде така можливість.

Нефтчі у сезоні 2021/2022 фінішував другим у азербайджанському чемпіонаті, команда зіграє у кваліфікації Ліги конференцій. “Нафтовики” були засновані ще в 1937 році. Команда дев’ять разів става чемпіонами Азербайджану і сім разів вигравала Кубок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *