“Все залежить від керівництва”: Сергій Ребров розповів, що може залишитись в Аль-Айні

Український наставник Аль-Айна з ОАЕ Сергій Ребров розповів, що може залишитись в клубі, адже в нього в контракті діє опція продовження ще на один сезон і керівництво може активувати її.

“Як можна щось писати, не знаючи, на який термін у мене укладено контракт. Я відповім. У мене контракт за схемою “1+1”. Клуб має опцію автоматичного продовження контракту, але клуб поки цю опцію не використав. Моя угода розрахована до 1 липня, і якщо Аль-Айн використовує опцію, то я працюватиму ще рік.

Повірте, в арабських країнах не дурні президенти, щоби на рік підписувати контракт — це великий ризик. Опція продовження досить накладна для клубу, але я до цього не маю жодного стосунку. Керівництво Аль-Айну обіцяло вирішити це питання 15-20 червня, щоб я розумів, де мені працювати далі“, – сказав Сергій Ребров.

Нагадаємо, в минулому сезоні команда під його керівництвом виграла чемпіонат і Кубок ОАЕ. До приходу українського тренера Аль-Айн фінішував шостим в місцевій лізі. Ребров за кар’єру тренував Динамо, Аль-Ахлі (Саудівська Аравія) та Ференцварош.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *