“Мені поставили ультиматум”: український півзахисник зізнався, чому поїхав грати до Європи

Іван Желізко

Український півзахисник «Лехії» Іван Желізко назвав головну причину того, що він вирішив продовжувати кар’єру за кордоном:

«Хочу, щоб українські клуби, які виховали своїх вихованців, або допомагали своєму рідному клубу, або їх продавали за хорошу ціну. Дуже прикро дивитися, коли хтось вистрілює, хтось десь засвітиться, і йому ставлять ультиматум: ти нікуди не підеш, ти ніде не заграєш і т.д.

Я думаю, що це всюди так, просто, наприклад, у Європі якось люди можуть знайти компроміс. А в нас одразу тобі ставлять ультиматум. Це те, що я знаю. У мене були ідеї, щоб продовжити кар’єру в Європі, але я розумів, що мені 17 років, я не став ще на ноги як футболіст.

У мене було в планах закінчити чемпіонат з дублем і, по можливості, тренуватися, грати за першу команду. Але головним критерієм того, що я не продовжив контракт, стало те, що мені поставили ультиматум».

Іван Желізко залишив львівські Карпати у 2018 році, після чого грав за команди Карвіна» (Чехія), «Валмієра» (Латвія), «Лехія» Гданськ (Польща).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *