Олексій Свіріда: У нас розходились погляди з приводу бачення майбутнього в клубі, тому і пішов з Ниви Вінниця

Позавчора, 22 червня, Олексій Свіріда оголосив, що покидає пост спортивного директора ФК Нива Вінниця.

Коли Олексій Свіріда прийшов до Ниви Вінниця йому було всього 23 роки. Він був наймолодшим спортивним директором українського професіонального клубу. При ньому було проведено великий об’єм роботи, при ньому команда вийшла на новий рівень, покращились результати, колектив давав бій лідерам, запрошував гравців з Першої ліги, та один з клубів в який прийшов працювати тренер з УПЛ (Ігор Леонов – прим.) Покращилась робота і з комунікацією з вболівальниками. Нива – один з небагатьох клубів ПФЛ, який активно висвітлював новини у себе в фейсбуці та інстаграм та ютуб.

Сайт Епоха Футболу вирішив з’ясувати, чому Олексій пішов з клубу.

– Чому саме пішов з клубу і чи це планувалось заздалегідь, чи рішення назріло в останні дні перед відходом?

– Після розмови з президентом (Артур Загорулько – прим.), у нас розходились погляди з приводу бачення майбутнього в клубі, я прийняв рішення, що не буду працювати в Ниві.

Побажали всього найкращого один одному, не сварились, просто попрощались і на цьому закінчили спілкування.

– Як взагалі справи у Ниви, клуб буде грати в Другій лізі наступного сезону? 

– Президент сказав, що Нива буде грати у наступному сезоні. Я так думаю, що це більше буде акцент на молодь, на молодий склад. Можна буде побачити і наших вихованців в клубі, як вони себе проявлять буде цікаво.

– Чи багато зараз гравців на контракті у клубі і чи планують повертатись ті хлопці, які весною знайшли клуби в Польщі?

Зараз дуже мало гравців на контракті. З минулого складу декілька гравців. З тих гравців, хто буде буде повертатись чи ні, я думаю, що будуть вестись якісь перемовини. Точно відповіді дати не можу, тому що не володію інформацією на 100%. Якщо з кимось вдасться домовитись, то, можливо, хтось і виявить бажання приїхати“, – сказав Олексій Свіріда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *