Політило може підсилити Чорноморець, а Громов Ворсклу

Клуби УПЛ потроху готуються до початку сезону в УПЛ і приступають до тренувань. Як стало відомо сайту Епоха Футболу, Артем Громов може підсилити полтавську Ворсклу.

Футболіст уже більше місяця тренується з Ворсклою. Через декілька днів його контракт з луганською Зорею завершується і саме “зелено-білі” стануть його новою командою.

Полтавський колектив для нього не буде новим. Він виступав за Ворсклу з 2007 по 2016 рік. Потім перейшов до Динамо, також грав за Крилья Совєтов, а з серпня 2017 був на контракті у Зорі. Нагадаємо, полтавський клуб також має підсилитись і Денисом Фаворовим.

Разом із Черноморцем проводять тренування Артур Авагімян і Владислав Кабаєв. Однак вони тренуються лише для підтримання форми.

Куди вірогіднішим є підписання Сергія Політила. Досвідчений хавбек також знаходиться в штабі “моряків”, його контракт з ФК Львів закінчується 1 липня і від результатів тренувань буде залежити, чи запропонує йому співпрацю одеський клуб. В першій частині сезону 33-річний хавбек за “містян” провів 18 матчів і віддав 1 асист.

Також з клубом працює і екс-гравець збірної України Євген Селін, про що повідомляла прес-служба клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *