Євген Рязанцев: Мій агент сказав, що є можливість спробувати себе в Іспанії, я погодився

Український футболіст Євген Рязанцев на початку квітня прибув до футбольного клуба Понферрадіна з Іспанії. Сайт Епоха Футболу задав 20-річному гравцю декілька питань про те як він дізнався про початок війни, чому саме Понферрадіна, та згадали його чоловічий вчинок на початку пандемії COVID-19.

– Як дізнався про початок війни в Україні?

– Вранці набрали батьки та дівчина.

– Як виник варіант з переходом до Іспанії?

– Мій агент Олексій Люндовський зателефонував і сказав, що є такий варіант, я не обмірковуючи погодився.

Що можеш сказати про місто Понферрада?

– Здивований від Іспанії взагалі, тому що вперше тут. Дуже красиво.

– Зимою Металіст посилився декількома іноземними новачками (Побелете, Пауліньо, Траоре, Давид). Що скажеш про цих футболістів, які вони на тренуваннях та в житті?

– Всі новачки Металіста дуже сильні, конкурентні, у житті звичайні хлопці, добрі і відкриті, конкуренція в будь-якому спорті робить нас сильнішими.

Не можу не згадати одну історію. У березні 2020 року ти прославився тим, що масово роздавав безкоштовно маски, коли вони різко подорожчали в ціні. То був дуже благородний вчинок, чому наважився на таке?

– Я завжди намагаюся допомагати тим, хто потребує допомоги, адже сам по собі я добра людина, у мене, коли є можливість, я завжди допомагаю.

Євген Рязанцев

Євген Рязанцев вихованець Динамо. Декілька років тому разом з Динамо U-17 брав участь у турнірі в італійському Боргаро, де став найкращим гравцем та бомбардиром. Кияни посіли там третє місце. Літом 2020 року перейшов до Металіста.

Минулий раз ми спілкувались зі ще одним вихованцем Динамо Мирославом Мазуром, який зараз грає в Швеції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *