Автор ТГ-каналу “Думки Диванного Експерта”: “Сподіваюсь, “біло-сині” не вдаватимуть знову, що бачать м’яч вперше в житті”

Сьогодні, 16 квітня, матчем Львів – Олександрія стартував 22-й тур УПЛ. Звичайно, вся увага буде прикута до гри між Шахтарем та Динамо, який відбудеться завтра в 19:30. Ми звернулись до автора телеграм-каналу “Думки Диванного Експерта“, який пише про український і зарубіжний футбол, щоб він дав свій коментар, що очікує від “Класичного”.

Неминуче чемпіонство Динамо хоч якось зможе компенсувати цей, поза сумнівом, найгірший сезон в історії мого спостереження за футболом.

Те, що сталося у весняній частині чемпіонату, знівелювало потенційний статус цього матчу як ледь не золотого. У Шахтаря, очевидно, є внутрішні проблеми, що зумовило й проблеми на полі, а не навпаки. Динамо натомість вперше за довгий час бере свої очки в тих іграх, де ці очки брати обов’язково. Ось і вся різниця.

У цьому київському дербі Луческу, найімовірніше, надасть перевагу тому стилю, який цього сезону був характерним для єврокубків, позаяк влаштує й нічия. Матч нагадуватиме перфоманс, який був у домашній грі проти Ференцвароша, з тією відмінністю, що в Шахтаря є футболісти, які за таке здатні покарати, а біло-сині” все ж, сподіваюсь, не вдаватимуть знову, що бачать футбольний м’яч вперше в житті.

Втім, може, все буде по-іншому – машини часу в мене нема, а прогнозом на такий матч завжди згодяться класичні “обидві заб’ють”. Зрозуміло лише, що в Динамо зараз є беззаперечна психологічна перевага – це й вирішить гру, від цього варто відштовхнутися. Результат – все. А про задоволення від футболу поговоримо якось пізніше, коли нарешті завершиться цей, поза сумнівом, найгірший сезон“, – сказав він.

До речі, автор веде свої подкасти на платформі anchor.fm.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *