Володимир Пятенко: “Налаштовуємося на перемогу в грі з Сербією”

5 грудня жіноча збірна України зіграє в гостях заключний поєдинок в Лізі націй В – з Сербією. Виконувач обов’язків головного тренера жіночої збірної України Володимир Пятенко поділився очікуваннями від гри.

“На відміну від недавнього перебування в Польщі, в Сербії мої підопічні мають змогу тренуватися на трав’яному газоні, єдине, що дошкуляє – в Белграді холодно. Все ж, нічого страшного, з господарками будемо в однакових умовах.

Чи будуть завтра зміни в стартовому складі в порівнянні з поєдинком з полячками в Стальовій Волі? Думаю, що так, хоча хто вийде з перших хвилин стане відомо вже в день протистояння. Все ж, побачимо чи встигнуть відновитися ті футболістки, в яких є мікротравми.

Збірна Сербії з Польщею єднає те, що в кожній лінії в них є лідери. Зокрема, у польок є забивна нападниця Єва Пайор з «Вольфсбурга», намагається від неї не відставати й бомбардир з Сербії Йована Дамнянович, що захищає кольори ще однієї німецької команди – «Баварії». В Стальовій Волі нам вдалося нейтралізувати Пайор, буде дуже добре, коли завтра з поля піде без свого голу й Дамнянович.

Це дуже важливо, бо українки налаштовуються на здобуття перемоги, яка конче необхідна для збереження «прописки» в Лізі націй В“, – сказав Пятенко у коментарі для sport.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *