Головний тренер Шахтаря висловився про сенсаційну перемогу над Ворсклою

Роман Заєв

Головний тренер жіночої команди «Шахтаря» Роман Заєв прокоментував переможний поєдинок з «Ворсклою».

Не сподівалися на такий результат, але чудеса інколи стаються. Коли готувалися до поєдинку, вирішили, що за врівноваженості все станеться так, як плануєш. Грали від оборони й намагалися виходити в атаку, не завжди це вдавалося, але одного разу вийшло, і це призвело до забитого м’яча, я щасливий.

– Протягом матчу ви здійснили дві вимушені заміни, що відомо про стан гравчинь?

Результат ушкоджень знатимемо після обстежень. Прикро, що так склалося, це не додає оптимізму. На сьогодні маємо багато травмованих, які проходять реабілітацію.

– Перемогою ви гарантували собі участь у чемпіонській групі в другому колі.

– Завдання-мінімум у команди було – потрапити до першої шістки. Не сподівалися на три очки в матчі з «Ворсклою», тому більше налаштовувалися на гру останнього туру з «Ладомиром». Задоволені, що все вирішили сьогодні.

– Перемога додасть мотивації команді?

– Перемога дозволить повірити в себе і впевненіше грати з досвідченими суперниками. За певної психологічної підготовки все можливо, підсумок зустрічі довів, що результату можна досягти за мінімальної кількості нагод.

– Що сказали дівчатам по перерві?

– Дотримуватися плану і бути сконцентрованими в штрафному майданчику, але не надто притискаючись до власних воріт. Ми розуміли, що «Ворскла» закидатиме й намагатиметься проштовхнути лінію захисту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *