Володимир Пятенко прокоментував перемогу над Вересом

Головний тренер “Житлобуду-1” Володимир Пятенко прокоментував перемогу його команди в поєдинку проти “Вереса”:

– І діями футболісток, і результатом гри я задоволений. Але, звісно, є деякі епізоди, котрими невдоволений. Це стосується з моментами, де дівчата отримували жовті картки, можна було їх не отримувати. А так – практично всім задоволений.

– Після попередніх матчів кілька разів говорили про проблеми з реалізацією. Сьогодні з нею все склалося добре?

– Так, реалізація була, але, все рівно були моменти, коли потрібно було забивати, а нам цього не вдавалося зробити. Загалом, можна було ще стільки ж забити. Найголовніше, що був і контроль м’яча, команда виконувала всі завдання. Ми розібрали гру “Вереса”, знали їх принципи ведення гри і скористалися тими нюансами, які бачили на розборі. Ми розуміли, як потрібно проти них грати. Дуже важливо, що дівчата почули, як розкривати їх захист, як це потрібно робити. Це сьогодні дуже порадувало. 

– У перерві змінили Хімич, наступною заміною була заміна Панцулаї – це бажання поберегти футболісток, які нещодавно після пошкоджень чи з’явилися нові приводи для хвилювання щодо їх здоров’я?

– Ні, це ми вирішили їх поберегти. У нас, скажімо так, пів команди хотілося б змінити та поберегти, але, на жаль, не маємо такої можливості. Але берегти футболісток треба, бо були і застуди, і пошкодження, дівчата тільки відновлюються. А Хімич та Панцулаю, так, вирішили поберегти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *