Артем Гагарін поділився думками щодо дебюту Кривбасу в Лізі чемпіонів

Артем Гагарін

Віце-президент ФК Кривбас Артем Гагарін поділився емоціями від виступів жіночої команди клубу в ЛЧ. Клуб з Кривого Рогу програв Парижу (0:5) та Лінчепінгу (0:3) і вилетів з турніру.

Ну, по-перше, це дуже крутий шлях: за два роки – від дебютанта Вищої Ліги до учасника Ліги Чемпіонів. Хотілось би подякувати сьогодні всім, хто має дотичність до цього успіху. Тренерам: Аліні Вʼячеславовні (Стеценко), Ігорю Петровичу (Урсакі) й Володимиру Олександровичу (Єфімако). А також всім, хто був біля керма нашої команди. Хотілось би подякувати всім тим, хто працює та працював в клубі, гравчиням, які були в команді.

Можливо, хтось менше зіграв на полі, хтось більше. Всім, хто допомагав та заважав також окремо дякую, без них цього б не було. Гравчиням команди окрема подяка. Що стосується окремо участі у Лізі Чемпіонів, то результат – це досвід, він сьогодні є і це важливо. Що стосується самого результату виступу, то він незадовільний.

Всю відповідальність за результат беру на себе, були нюанси з трансферами – десь недопрацювали. Але на цьому закінчується історія Ліги Чемпіонів – шлях до мрії та починається нова історія. Якою саме вона буде? Побачимо“, – сказав Артем Гагарін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *