Андрес Іньєста розповів, що думає про скандальний поцілунок Луїса Рубіалеса з футболісткою

Андрес Іньєста

Іспанський півзахисник Андрес Іньєста прокоментував скандал із поцілунком президента Королівської іспанської футбольної федерації (RFEF) Луїса Рубіалеса та футболістки національної команди Дженніфер Ермосо.

«Після того, що сталося цього тижня, я хотів би висловити свій смуток як людину, як батька трьох дочок, як чоловіка і як футболіста перед подіями, які ми переживаємо в нашому футболі і навколо нього.

Я вважаю, що ми не можемо миритися з такими подіями, як ті, які ми бачили, які заплямували таку важливу віху, як перемога на чемпіонаті світу. Не можу собі уявити те почуття, яке мають відчувати зараз усі гравці збірної, бачачи, що вони не говорять про чудовий турнір, який вони провели, та про фантастичний футбол, який вони продемонстрували. Жаль, що гарна історія, яку стільки років будували багато гравців, стала брудною.

Натомість нам довелося миритися з президентом, який зберіг свою точку зору і не визнав, що його поведінка була неприйнятною і що вона завдає шкоди іміджу нашої країни та нашого футболу у всьому світі», — написав Іньєста у «Твіттері».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *