Керівник іспанської футбольної федерації потрапив у скандал: відомі деталі

Луїс Рубіалес просив Дженніфер Ермосо випустити спільну заяву. Президент Королівської іспанської футбольної федерації поцілував футболістку збірної Іспанії у губи на церемонії нагородження після закінчення фіналу чемпіонату світу.

Як повідомляє Relevo, під час перельоту команди та делегації з Сіднея в Доху, де вони мали зробити зупинку перед поверненням до Мадрида, стало зрозуміло, що назріває серйозний скандал.

Рубіалес у присутності спонсорів, персоналу, футболісток та їхніх сімей звернувся до Ермосо і почав благати її записати спільне відео з вибаченнями та поясненнями. Чоловік вказував на те, що ця ситуація загрожує його становищу, а тому він потребує допомоги нападаючої. Вона відмовилася і була готова говорити лише про перемогу на ЧС.

Зазначається, що Хорхе Вільда, головний тренер жіночої збірної Іспанії, тричі підходив до родини Ермосо і переконував, що краще виступити на цю тему, щоб знизити напруження та не затьмарювати завоювання трофею. Але в результаті Рубіалес все ж довелося записувати ролик в аеропорту Дохи поодинці.

Також Relevo вдалося встановити, що заява від імені дівчини, в якій йшлося про «цілком спонтанний взаємний жест великої радості від перемоги», була випущена без участі Дженніфер. Їх підготувала прес-служба федерації – сама Ермосо таких слів не вимовляла.

При цьому ні сама футболістка, ні її родина не стали жодним чином коментувати інцидент, переводячи всі розмови в площину досягнення збірної Іспанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *