Володимир Пятенко прокоментував перемогу Металіста-1925 над Пантерами

Головний тренер “Житлобуду-1” Володимир Пятенко про перемогу над “Пантерами”, заміни та національну збірну:

– Пане Володимире, вітаємо вас з перемогою, які перші враження після матчу?

– По-перше дякую, по-друге враження цілком позитивні, тому що перемога – це перемога. Що стосується самої гри, звісно, результатом задоволений, а зміст гри – було тяжко, бо спека. Також ми самі собі ускладнили життя, маю на увазі, на полі, не скористалися тими нашими перевагами: щодо контролю м’яча, що ми можемо тікати, використовувати передачі. Ну і в першому таймі не достатньо агресивно діяли. Але, знову ж таки, судячи з того, на якому етапі підготовки та комплектації ми, то, думаю, що цілком заслужено перемогли. Мене радує в якому стані у цю мить знаходиться команда.

– Відсутність другого голу тисла?

– Тисла безумовно. І цей пенальті нереалізований – він би закривав гру, але дівчата молодці, бо все ж таки скористалися моментами, дотисли, я тільки привітав їх з перемогою. Жодних питань щодо самовіддачі та щодо всього іншого – немає. У плані помилок – ми ще будемо працювати, бо поки що не можемо ідеально взаємодіяти, бо ми ще не зіграні – це об’єктивна причина. Є ще моменти, де ми не правильно вирішуємо – над цим будемо працювати. Тільки працею можна досягти синхронізації гри.

– Немає розуміння щодо серйозності пошкодження Лавренюк?

– Там, більш, не пошкодження, а інша проблема.

– І з “Ладомиром”, і сьогодні в не дуже активно використовуєте заміни. Дівчата, які лишаються на лаві для запасних ще мають набратися досвіду?

– Їм і досвіду потрібно набути й прийти до оптимальних фізичних кондицій цим дівчатам. Тому поки що не так активно їх підпускаємо до гри.

– Була цього тижня інформація, що ви можете найближчим часом очолити національну збірну. Вітаємо. Відчуваєте натхнення у зв’язку з цією подією?

– Натхнення, велика честь, велика відповідальність. За результат, за збірну. Хочу подякувати УАФ, бо довіряють вітчизняним фахівцям. І, звісно, ще рано, ще виконком УАФ має ще затвердити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *