Легендарний журналіст розкритикував головну зірку збірної США

Меган Рапіно

Відомий журналіст Пірс Морган висловився про нападаючу збірну США Меган Рапіно.

“Коли сльози текли по обличчю Меган Рапіно після принизливого раннього вильоту США з жіночого чемпіонату світу, її запитали, чи є один спогад, який вирізняється з усієї її кар’єри міжнародного футболіста.

Можливо, це якийсь особливий трофей? Чи особливо пам’ятний матч? Чи видатний гол? Чи, як могли б сказати багато людей, просто честь і гордість грати за свою країну? Ні, жоден із них.

Міс Рапіно, яка раніше викликала обурення, коли вона розсміялася після того, як пропустила вирішальний пенальті, на кілька довгих секунд зібралася з думками, а потім відповіла: «Ймовірно, шанси на рівні виплати. Ця команда завжди боролася за набагато більше, і це було найкориснішою частиною для мене. Звичайно, грати на чемпіонатах світу та Європи і робити все це… але знати, що ми використали наш справді особливий талант, щоб зробити щось, що справді змінило світ назавжди, це означає для мене найбільше».

Це був пік Рапіно: дуже зарозумілий, дратівливо самозвеличуючий, і все про гроші“- написав Морган у своїй колонці на New York Post.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *