Головний тренер жіночого Шахтаря назвав цілі на новий сезон

Роман Заєв

Головний тренер жіночої команди «Шахтаря» Роман Заєв розповів про тренувальний збір, найближчі плани, календар і кадрові зміни.

– З якими емоціями повертаєтеся до роботи?
– Виходячи з відпустки і повертаючись до роботи, завжди маєш відчуття, що все можна почати спочатку. Сподіваюся, гравчині теж у гарному настрої тренуються, і як показало перше заняття, то всі вийшли з ентузіазмом. Видно, що дівчата перебувають у тонусі і достойно витримали навантаження.

– Розкажіть про найближчі плани.

– Цей збір плануємо на два тижні, адже маємо коротке міжсезоння, тому треба добре підготуватись до чемпіонату. Якраз результати перших турів визначають упевненість на весь сезон. Акцент буде на функціональній підготовці.

– У якому форматі працюватиме команда під час цього заїзду?

– Житимемо на базі Академії, де щоденно в команди буде по два тренування.

– Уже відомий календар першого кола. Задоволені жеребкуванням?

– Суперників не обирають, але хочеться, щоб перші матчі були результативними в плані набраних очок. Сподіваюся, вдало стартуємо, незалежно від того, з ким доведеться грати.

– Які кадрові зміни сталися в команді за час відпустки?

– Ми не продовжили трудові відносини з Христиною Козуб, Анастасією Астаховою та Оленою Манзюк. Але ми в переговорах з деякими футболістками.

– Чи всі футболістки в загальній групі?

– Ще відновлюється Тетяна Вишневська, маємо надію, що до кінця серпня вона буде готова грати. Усі інші в загальній групі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *