Одна з найкращих футболісток в історії завершить кар’єру

Меган Рапіно

Меган Рапіно закінчить кар’єру футболістки.

Півзахисниця збірної США та «ОЛ Рейн» оголосила, що закінчить кар’єру у професійному футболі після завершення сезону Національної жіночої футбольної ліги-2023.

«У мене неймовірна кар’єра, і ця гра допомогла мені подорожувати по всьому світу та дозволила познайомитися з багатьма дивовижними людьми. Я неймовірно вдячна за те, що грала так довго, за те, що була така успішна, і за те, що була частиною покоління гравців, які пішли з гри, коли вона стала кращою, ніж була на початку їхньої кар’єри.

Я хочу подякувати своїй сім’ї за те, що вона була поряд зі мною всі ці роки. Дякую всім моїм партнерам по команді та тренерам, починаючи з моїх перших днів у Реддінгу та вступу до команди Портлендського університету і, звичайно, спасибі збірній США та «ОЛ Рейн» за все.

Я завжди дорожитиму дружбою та підтримкою, які відчувала протягом багатьох років у цьому виді спорту, і я шалено рада можливості востаннє виступити за збірну та «Рейн», – сказала 38-річна Рапіно.

Меган провела 199 матчів за жіночу збірну США, забивши 63 голи. На клубному рівні вона виступала за такі команди, як “Чикаго Ред Старс”, “Філадельфія Індепенденс”, “МеджікДжек”, “Сідней”, “Сіетл Саундерс Вімен” та “Ліон”. За ОЛ Рейн вона грає з 2013 року.

Цього літа Рапіно зіграє за національну команду на жіночому чемпіонаті світу. Вона стане 14-ю футболісткою, яка досягне позначки 200 матчів за збірну США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *