У Франції звільнили головного тренера жіночої збірної після скандалу із трьома футболістками

ЗСУ КУП

Федерація футболу Франції (FFF) на своєму офіційному сайті оголосила про звільнення головного тренера жіночої національної команди Корін Дьякр зі своєї посади.

«Комісія, що складається з чотирьох осіб, зробила висновки та розробила кроки щодо покращення ситуації. У ході розслідування вдалося встановити факт дуже серйозного розриву у взаєминах між керівництвом жіночої збірної та гравцями команди.

Було встановлено невідповідність поведінки тренерського штабу вимогам найвищого рівня. Розкол досяг точки неповернення, завдаючи шкоди інтересам збірної. Хоча FFF визнає проведену Корін Дьякр роботу, очевидно, що виявлені проблеми здаються незворотними.

У світлі цих обставин було вирішено припинити місію Корін Дьякр на чолі національної команди“, – говорить офіційна заява FFF.

Нагадаємо, раніше через конфлікт з Дьякр із жіночої збірної Франції пішли три найважливіші гравці: Венді Ренар, Марі-Антуанетт Катото та Кадідіату Діані. Футболістки скаржилися на важкий психологічний стан після роботи з Дьякром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *