Роман Заєв прокоментував підготовку Шахтаря до другої частини сезону

Головний тренер жіночої команди «Шахтаря» Роман Заєв підбив підсумки переможного спарингу з «Маріуполем» (8:1)

– Комплексно підходили до поєдинку, так само будемо і до наступних, адже все відбувається в межах підготовки до другого кола чемпіонату.

– Якщо результатом матчу можна бути задоволеним, то що скажете про якість гри?

– На установці виходили з того, що потрібно ставити якість гри, а результат уже відходив на другий план. Упевнений, підсумок став наслідком того, що команда виконала всі настанови.

– Було помітно, що «Шахтар» намагався грати завдяки високому пресингу.

– Намагались мінімізувати кількість передач опонента, щоб не переходити певні кордони. Так, дівчата йшли в пресинг, і я задоволений, що вони вдало придушували атаки суперника ще під час їх побудови.

– Більшість футболісток «Шахтаря» відіграли 90 хвилин, хоча вони ще готуються до сезону. Задоволені фізичною формою команди?

– За результатом та грою все нормально. Але будуть ще інші матчі, тому відштовхуватимемось і від них, щоб робити якісь висновки.

– У чемпіонаті «Маріуполь» був переможений 3:1, а цей матч завершився 8:1 – команда зростає?

– Можливо, але це якщо говорити про «Маріуполь». Та ми не знаємо, як змінився суперник за цей час, тому результат не може щось твердо довести. Хоча, на мою думку, команда зростає.

– Голи до свого активу записали майже всі гравчині атакувальної лінії. Важливо, що забивають саме вони?

– Дуже важливо, щоб команда не залежала від когось одного. Звісно ж, мене дуже тішить, що чимало футболісток беруть участь у завершальній стадії.

– «Шахтар» забив одразу вісім голів – оберіть найкрасивіший.

– Мені сподобався другий гол Чендей, Головач теж відзначилась непоганим м’ячем. Такі голи стають окрасою кожного поєдинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *