Футболістка Динамо прокоментувала поразку від Шахтаря

Катерина Кукса

Минулими вихідними у жіночій Вищій лізі зійшлись Динамо і Шахтар. “Помаранчево-чорні” здобули перемогу (2:1). Футболістка киян Катерина Кукса поділилась емоціями від цієї гри.

– Ми засмучені через результат матчу, віддали всі сили на полі. Намагалися нав’язати боротьбу, але рахунок на табло. Було дуже багато боротьби, жорстка гра, що демонструє велика кількість жовтих карток. У другому таймі були заміни, але у нас багато дівчат із мікротравмами, які не встигли відновитися. Пропустили одразу два голи, трохи психологічно підсіли. А коли ми забили свій гол, одразу пролунав свисток про закінчення матчу, що навіть не встигли розвести м’яч у центрі поля.

– На початку другого тайму ви додали у грі – які корективи було внесено?

– Тренер нас підтримав, сказав, що ми вірно діємо на полі, треба йти вперед. Ми намагалися грати спокійніше, насичувати зони. «Шахтар» – дуже хороша команда з пасом, технікою. Вони грамотно виходили із захисту у напад. Найприкріше, що пропустили два голи поспіль.

– Вже провели аналіз поєдинку?

– Ще ні, але буде розбір поєдинку в обов’язковому порядку. Володимир Миколайович подякував кожній за самовіддачу. Він залишився задоволеним грою, але незадоволений результатом.

– Програли матч, але ще є можливість поборотися за трійку лідерів. Чи відчуваєте в собі сили закріпити за собою лідерські позиції?

– У нас попереду два важливі матчі – за тиждень ми зіграємо два останні матчі першого кола чемпіонату. На кожен матч виходимо з думкою, що потрібно здобувати три очки. Наша мета – зайняти призове місце. Навіть за третє місце напружена боротьба – «Шахтар», «Дніпро-1», «Маріуполь». Потрібно ще здобути дві перемоги в останніх матчах першого кола, щоб піти на зимову паузу у гарному настрої.

– Чи можна вже підбивати певні підсумки щодо виконаної роботи?

– Були різні ігри – коли ми були дуже задоволені своєю грою, коли раділи перемогам, коли здобули перемогу, але не радувала наша гра. Ще попереду дві гри і тоді вже підіб’ємо підсумки.

– Нинішні реалії, відключення електрики впливають на вашу роботу?

– У нас комфортні умови для роботи. Але у перерві матчу «Шахтаря» включали ліхтарики на телефонах, щоб побачити тренера, що він нам розповідає, схему, куди нам переміщатися. Не дуже зручно, але ми пристосовуємось до умов. Це все дрібниці, порівняно з тим, через що проходять наші воїни. Дякуємо нашим захисникам та захисницям за те, що ми можемо насолоджуватися своєю грою, розвиватися та займатися своєю справою“, – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *