Таміла Хімич: Розвиток футболу в Україні не стоїть на місці і ми йдемо в правильному напрямку

Футболістка збірної України Таміла Хімич розповіла, що думає про відновлення жіночого чемпіонату та рівень Вищої ліги.

“На мій погляд це правильне рішення, що відновили чемпіонат, і сподіваюся, що він закінчиться так як і повинен. Для багатьох це не просто побігати з м’ячиком, ми цим живемо, це наша робота, і це трохи відволікає і дарує емоції, яких нам зараз не вистачає.

За це тільки можна подякувати Президенту України та всім тим, хто захищає нашу країну і дає нам можливість займатися улюбленою справою.

Дівчата які поїхали у Європу? Це дійсно добре: добре як для самих гравців, які набираються європейського досвіду, так само і для України. Що стосується чемпіонату України, я думаю не дуже багато чого змінилося через те, що легіонери та українські гравці переїхали за кордон.

Зараз час для молодих гравців, на молодь покладають надії, дають шанс показати себе, та й у чемпіонаті є молоді гравці, які добре себе проявляють, які вже лідери у своїх клубах, які можуть скласти конкуренцію для більш досвідчених гравців. Розвиток футболу в Україні не стоїть на місці і ми йдемо в правильному напрямку”, – сказала Таміла Хімич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *