Натія Панцулая: У Колосі все йде крок за кроком, будується професійна команда

Натія Панцулая

Футболістка збірної України Натія Панцулая, яка перед сезоном приєдналася до ФК Колос, розповіла, як розвивається її нова команда.

“Тут все тільки починається в плані футбольного розвитку. Тут іде все так як і має бути. Не йде так, як кажуть: “Був вибух, а потім потухло”. Все йде крок за кроком, як і має, в принципі, будуватися справжня професійна команда, тому що неможливо вимагати від команди якихось результатів за рік, коли в усвідомленому професійному футболі дають мінімум три роки. І це правильно.

Команда будується і самим головним фактором є колективізм, який я буду враховувати у своєму тренерському досвіді. Це дуже крутий фактор і цим, в принципі, мене заманив цей клуб.  Все дружньо, все разом, без поганого слова.

Звісно, під час матчу щось нам можуть сказати на емоціях. Все рівно тренера роблять якісь зауваження, але, в цілому, після гри або навіть якоїсь ситуації всі залишаються дуже дружніми. Це важливо. Тренувальний процес в міру того, що є, правильний, те що потрібно, все йде поступово. І це також я рахую великим і правильним кроком. 

На рахунок допомоги, так, мені подобається, що клуб приймає у цьому велику участь. Є якісь можливості десь когось підтримати або волонтерити. Це круто. Не знаю про майбутні плани, але я знаю, що клуб не буде зупинятися у цьому напрямку”,сказала Натія Панцулая.

Колос за 5 матчів здобув 2 перемоги при 3 поразках. Різниця голів: 9:6. Варто сказати, що команда поступилася Ворсклі (0:2) і Кривбасу (0:1), які є впевненими лідерами сезону, маючи різницю голів +27 за 5 поєдинків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *