Роман Заєв прокоментував перемогу Шахтаря над Маріуполем

Роман Заєв

Головний тренер жіночої команди Шахтаря Роман Заєв – про розгромну перемогу над Маріуполем (3:0).

– З перемогою! Ваша думка про поєдинок?

– Очікували, що матч буде складним, бо у «Маріуполі» досвідчені гравці, які не перший рік у Вищій лізі. Налаштовувалися на непростий сценарій, але запропонували свою програму дій, і я радий, що вона виявилася успішною.

– У другому таймі команда стала агресивнішою в атаці – ваша вимога у перерві?

– Ми просили дівчаток забити перший м’яч. Він би додав впевненості, нам було б легше грати. Відсутність голів у першому таймі додавала нервозності, і гра йшла до першого голу. У перерві я просив заспокоїтись і довести всі моменти до логічного завершення.

– Єлизавета Молодюк із перших хвилин грала на незвичній для себе позиції нападаючої та відзначилася дублем. Вона впоралася із завданням?

– Молодюк – талановита дівчина, незважаючи на вік, має багато якостей, придатних для футболу. Її можна використовувати на будь-якій позиції, і скрізь вона буде корисною. Враховуючи, що вона має швидкість, удар і дриблінг, ми запропонували їй зіграти центрфорвардом. Після того, як результат уже був, вона закривала позицію у центрі поля – радий, що їй усе вдалося.

– Шахтар не дав можливості супернику створити реальну загрозу біля своїх воріт. Задоволені грою у захисті?

– Ми щодня працюємо над цим, практично на кожному тренуванні приділяємо увагу злагодженим діям нашої оборони. Якщо сьогодні не пропустили, то ми на вірному шляху.

– Наскільки приємно та важливо вперше перемогти на домашньому стадіоні у Вищій лізі?

– Я вітаю із цією перемогою всю футбольну родину футбольного клубу Шахтар. Нарешті, у цьому чемпіонаті ми відзначилися на своєму полі. Сподіваюся, не востаннє”, – сказав Роман Заєв клубній пресслужбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *