Футболістки португальского клубу звинувачують тренера у сексуальних домаганнях

Футболістки «Ріу Аве» звинувачують колишнього головного тренера команди Мігела Афонсу у сексуальних домаганнях. Про це повідомляє Renascenса, доповнюючи своїми даними інформацію видання Publico.

40-річний Мігел Афонсу у вересні цього року був представлений наставником жіночої команди «Фамалікана». Раніше, у сезоні-2020/2021, він працював у «Ріу Аві». Португальським ЗМІ стало відомо, що Афонсу обмінювався інтимними повідомленнями з футболістками команди віком від 18 до 20 років, у тому числі запитуючи у них фотографії та відео відповідного характеру.

Повідомляється, що подібні ситуації почали виникати одразу з появою Мігела Афонсу у «Ріу Аві». Вже під час передсезонки-2020/2021 він написав повідомлення 19-річній футболістці Марії (прізвище не називається) із запитанням: «Тобі подобаються жінки чи чоловіки?».

Згодом спортсменка дізналася, що вона не єдина отримує такі повідомлення від тренера. Якоїсь миті з Афонсу прийшов поговорити хлопець однієї з футболісток, і в спілкуванні з ним тренер вибачився, сказавши, що це просто жарт.

Федерація футболу Португалії порушить дисциплінарну справу проти Мігела Афонсу. Сам тренер у коментарі журналістам сказав, що не знає про ці розмови. При цьому «Фамалікан», за деякими даними, перед наймом Афонсу було попереджено про вищезгадані інциденти, проте проігнорував цю ситуацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *