Христина Перевізник розповіла про свої виступи в чемпіонаті Литви

Футболістка Христина Перевізник розповіла про свій переїзд до Литви.

— Хто на твою думку є фаворитом чемпіонату України та Литви?

— В Литві фаворитом є ФК Гінтра, наскільки я знаю, вони чемпіони уже довгий період! В Україні, важко сказати, адже там заново будуються команди, но скажу відверто – я вболіватиму за ФК Ладомир.

— Як потрапила до ФК Вильнюс? Де раніше грала?

— Можу сказати тільки одне – життя змінилося! В Литві я опинилася через війну, яка зараз відбувається в нашій країні! Я виступала за ФК Ладомир, але як ви розумієте, всі клуби в Україні припинили тренування на той час. Наш клуб надав можливість виїхати в інші клуби, за що я вдячна!

З клубом мені поміг мій агент! ФК Ладомир мій минулий клуб, за нього я виступала 4 роки. Можу сказати з впевненістю, що цей клуб і тренер Олег Віталійович розкрив мене і допоміг вийти на інший рівень, ну і не забуваю, що за спиною багато роботи!

— Які цілі стоять перед вашою командою?

— На даний момент клуб, тренерський штаб та керівництво дали задачу, закріпитися на другому місці, для них це буде уже велика перемога, адже призове місце для новачка так скажемо, це уже престижно!

— Яка твоя найбільша мрія – життєва та футбольна?

— У мене була мрія, але на даний час відійшла на задній план! У мене з’явилась нова,  щоб закінчилася війна і відсвяткувати перемогу зі всією своєю країною. Щодо футбольної, хочу пограти в Лізі Чемпіонів, та і взагалі мати можливість займатися футболом кожен день, адже це те що я люблю і те що заповнює мій кожен день!

— Ким ти себе бачиш поза футбольною кар’єрою?

— Розумію, що про це потрібно думати, у мене є тренерська освіта, і я вже тренувала дітей та часто заміняла тренування в минулій команді. Можливо тренером, а можливо і за майбутній період мого життя , мене зацікавить щось інше, чим я захочу займатися!

— Особисто ти стикалася з сексизмом?

— Все що спадає на думку, це в дитинстві, з хлопцями на футболі, були моменти коли могли говорити і кидати слова в мою сторону «хлопчур», «це не жіноча справа», «це не професія» це приносить дискомфорт і думки в твоїй голові, думаю когось це і зламати може, навіщо так? Ти дитина і тільки вибираєш свій шлях, це те що тобі подобається, що робить тебе щасливою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *