Студія відмінила зйомки фільму про жіночу футбольну команду з Меттью МакКонахі в головній ролі

Студія Skydance вирішила закрити проєкт “Dallas Sting” про жіночу футбольну команду зі США. Роль тренера у фільмі мав виконати лауреат “Оскара” Меттью МакКонахі, інформує freezmi.io.

Причиною зупинки стало розслідування реальної історії футболісток. Як зазначає Deadline, творці виявили некоректність дій окремих учасників та вирішили припинити розробку фільму. Деталі розслідування не повідомляються.

Сюжет фільму розповідав про поїздку 19 футболісток з Далласа до Китаю 1984 року на перший чемпіонат світу з жіночого футболу. США на той момент не мали своєї команди з футболу. Незважаючи на відсутність досвіду, дівчата обіграли всіх суперниць та здобули головний приз.

У стрічці також мала зніматися Кейтлін Дівер (“Неможливо повірити”). Режисеркою могла виступити Карі Скогланд (“Сокіл та Зимовий Солдат”), над сценарієм працювали творці серіалу “Блиск” Ліз Флехайв та Карлі Менш. Зйомки “Dallas Sting” були заплановані на осінь цього року.

Нагадаємо, зараз жіноча збірна США є безальтернативним лідером у футболі. Команда йде на першому місці в рейтингу ФІФА з 2017 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *