Ворскла домашній матч ЛЧ проведе в Албанії

УЄФА затвердив місце проведення та час початку матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів УЄФА за участю представника України.

1 вересня, за підсумками жеребкування у другому раунді «Ворскла-Житлобуд-2» у боротьбі за путівку до групового турніру зустрінеться з клубом «Влазнія» (Албанія). Матчі пройдуть 21-го та 28 вересня. Перший для українок буде домашнім.

Сьогодні ж стало відомо, що обидва матчі пройдуть в албанському місті Шкодер. Представники клубів домовилися між собою, що обидва матчі відбудуться на албанському полі, оскільки, як відомо, українська команда не може проводити матчі вдома через ситуацію з військовим станом та повномаштабним вторгенням рф на територію України.

Таким чином, місцем проведенням двох матчів кваліфікації визначено стадіон “Лоро Боричі” в місті Шкодер (Албанія).

Свій перший поєдинок, в якому номінальним господарем стане українська команда, буде зіграно 21 вересня 2022 року. Початок матчу заплановано на 19:00 за київським часом. Матч-відповідь відбудеться 28 вересня о 17:00.

Нагадаємо, що переможець цієї дуелі потрапить до кращих 16 команд Європи, які продовжать свій шлях у груповому етапі Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2022/2023 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *