Наставниця СК Дніпро-1: Нам ще буде потрібно підписати декілька виконавиць, щоб закрити усі проблемні позиції

Наставниця СК Дніпро-1 Олена Кудзієва розповіла про підготовку своєї команди до нового сезону. Нагадаємо, клуб вперше в своїй історії буде грати в елітному дивізіоні.

– Олена, старт нового чемпіонату вже 10 вересня. Як команда готується до нового сезону і наскільки великі зміни у її складі?

– Ми готуємося на нашій рідній базі СК «Дніпро-1». Дівчата приїхали на збір, і в цілому ми кістяк команди зберегли. Кілька футболісток нас поповнили, але нам ще буде потрібно підписати декілька виконавиць, щоб закрити усі проблемні позиції. Отже, підготовка триває за планом. Сподіваємося, що нам дозволять приймати суперників у чемпіонаті на базі у Придніпровську. Я вважаю, що для нас це найзручніше місце, і воно цілком безпечне і для інших команд.

– Щось можете сказати про новачків команди?

– До нас прийшли дві захисниці плюс молода воротар. Також з нами тренуються дві 16-річні дівчини, яких ми знаємо по нашій дніпровській школі, і ось зараз вони переведені до першої команди.

– Чого чекаєте від цього чемпіонату?

– Звісно, що ми зараз тільки вийшли до вищої ліги, тому ми не ставимо перед собою на цей час якихось великих завдань. Головним буде просто закріпитися у вищому дивізіоні. До того ж, ми поки що не знаємо і рівень суперниць, оскільки у нашій країні дуже багато всього змінилося, і багато провідних футболісток тепер виступають за кордоном. Тому цей чемпіонат буде дуже загадковим.

– Відчуваєте увагу з боку керівництва клубу?

– Так, звичайно, керівництво клубу для нас вирішує багато питань. Головне, що ми усі тут разом знаходимося, що дуже важливо, адже це допомагає команді згуртуватися, кожна дівчина одна одну підтримує. Усі вони прагнуть грати, але треба думати і про їхню безпеку – це зараз головне”, – скзаала Олена Кудзієва клубній пресслужбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *