Яна Калініна та Натія Панцулая поділились очікуваннями від гри з Іспанією

Футболістки національної жіночої збірної України Яна Калініна та Натія Панцулая дали передматчеві коментарі напередодні заключної гри відбору Кубку світу 2023 року — на виїзді з командою Іспанії.

Жіноча збірна України зіграє з командою Іспанії сьогодні, 6 вересня. Гра з піренейками пройде в Мадриді на полі Ciudad del Fútbol de Las Rozas — Центру Королівської іспанської футбольної федерації (початок — о 22.00 за київським часом).

Яна Калініна: «До матчу з Іспанією команда підходить у гарному стані. Ми добре підготувалися до цієї зустрічі, до того ж перемога над Фарерами додала настрою. Маємо показати хорошу гру.

Збірна України завжди славилася характером і командними діями. Ми вигравали немало поєдинків за рахунок цього. Ми будемо боротися і, думаю, зможемо показати непоганий футбол. Який буде результат — подивимося вже згодом.

Ми непогано провели кваліфікацію. Але прикро, що поточна ситуація в таблиці нас не влаштовує. Усе вирішила невдача в домашньому матчі із Шотландією. Вірю, що в майбутніх відбірних циклах ми покажемо кращий результат».

Натія Панцулая: «Збірна України підходить до поєдинку з Іспанією з повною відповідальністю. Це дуже важливий матч, і не має значення, на якому місці ми знаходимося у своїй групі. Потрібно провести цю зустріч якомога краще.

В іспанок оновився склад, але навряд чи це сильно вплине на їхню гру. У них дуже високий рівень футболу. Але ми працюємо й готові до цього матчу.

У кожної команди є якісь недоліки. Не становить виняток і Іспанія. Наша мета — скористатися ними».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *