Володимир Пятенко поділився думками щодо поразки Динамо в спарингу з Кривбасом

Жіноча команда Динамо провела товариський матч з Кривбасом. Клуб з Кривого Рогу отримав перемогу (2:1). Наставник киянок Володимир Пятенко підбив підсумки матчу.

“Видався бойовий, інформативний поєдинок. Почали непогано, перевели гру на чужу половину поля, але досвідчений суперник взяв ініціативу у свої руки, забив гол, потім другий, унаслідок чого наші дівчатка трохи розгубилися. Але наприкінці першого тайму зібралися.

Поки була пауза на пиття води, дали установку на гру, дівчатка впоралися з хвилюванням і гідно пішли на перерву. Ми зробили заміни, які освіжили гру та відповідно з’явилися моменти. Забили гол, далі у Богдани Гріги був такий самий момент взяття воріт. У другому таймі виглядали пристойно, пресингували, атакували, своїми діями змушували помилятися суперника.

Що сподобалося у грі? Самовіддача, налаштування. Практично вся команда витримала функціонально два тайми. «Кривбас» – серйозний досвідчений суперник. Граючи з такими командами, здобуваєш впевненість у собі.

Після поєдинку ми провели відновлювальне тренування. Вже виходимо на фінішну пряму. Головний обсяг роботи ми зробили, раніше були дворазові тренування, тепер – одноразові. Зараз ми безпосередньо готуємось до першого офіційного матчу сезону – із Колосом”, – сказав Володимир Пятенко клубній пресслужбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *