Жіночий Кривбас оголосив ім’я нового тренера

Володимир Єфімако

Жіночий футбольний клуб Кривбас, який вважається одним з фаворитів нинішьного сезону, оголосив, що Володимир Єфімако буде головним тренером.

Як повідомляє пресслужба клубу, контракт підписано на 1 рік.

Екстренер та засновник футбольної жіночої команди «Ніка» Миколаїв. Саме із його ім’ям пов’язані всі успіхи цього колективу.

Доросла команда «Ніка» під його керівництвом вигравала «бронзові» медалі у 2017 та 2018 роках у Першій лізі та виборювала право на вихід у Вищу лігу. U-14 і U-15 вигравали Першу лігу у 2017 та 2018 роках, а U-16 – Вищу лігу у 2019 році.

Володимир Олександрович дав квиток у великий футбол багатьом дівчатам, виховавши цілу низку талановитих футболісток для збірної України U-19. А нападниця Інна Глущенко у свої 18 років взагалі зуміла дорости до національної збірної України.

Після злиття «Ніки» та «Кривбасу» у липні 2021 року Єфімако увійшов до штабу Аліни Стеценко, як її асистент. Він добре знайомий з усіма процесами у клубі, можливостями гравчинь, а, головне, сповнений амбіціями вивести «Кривбас» на якісно вищий рівень.

Єфімако – прогресивний тренер, який постійно навчається та самовдосконалюється, аби тримати руку на пульсі та відповідати найвищим стандартам сучасного тренерського ремесла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *