Роман Заєв: Шахтар готується до нового чемпіонату і не ділить суперників на сильних та слабких

Роман Заєв

Наставник жіночого ФК Шахтар Роман Заєв розповів про підготовку до сезону, першого спарингу та появу новачків.

– Стартував другий підготовчий збір команди, Шахтар провів один контрольний поєдинок. Чи є проміжні підсумки?

– Наприкінці першого циклу підготовки ми мали багато футболісток на перегляді, потрібно було визначатися. Буквально в останній день збору вдалося провести спаринг, який дав змогу ухвалити рішення.

Якщо говорити про якість гри, то, звичайно, є ще над чим працювати. Саме другий збір присвятимо тому, щоб поставити більш швидкісний футбол, чого прагнемо.

– Після матчу у команді з’явилися новачки?

– Якщо чесно, ми визначились ще до нього. Також у нас були три-чотири футболістки, з яких питання було відкрито – ніхто з них не справив враження, всі вже покинули нашу команду.

– За результатами жеребкування в 1-му турі чемпіонату Шахтар має домашній матч з Житлобудом-2. Регалії однієї з найтитулованіших команд України надають додаткової мотивації?

– Тут питання не в одному супернику. Наразі 12 команд виявили бажання зіграти у чемпіонаті, і ми з повагою ставимося до всіх, у тому числі і до флагмана. Жеребкування є жеребкування, рано чи пізно нам би довелося зіграти з ними. Готуємось до довгого чемпіонату та не ділимо суперників на сильних та слабких. Готуватимемося по максимуму до кожного матчу”, – сказав Роман Заєв клубній пресслужбі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *