Декілька українських футболістком знайшли собі клуби за кордоном

Повномаштабне вторгнення рф до України накладає свій відбиток і у спорті та футболі зокрема. Наразі не всі спортсменки готові повертатися додому та шукають можливості продовжувати тренувальну та ігрову діяльність за кордоном.

Сайт womensfootball.com.ua підготував підбірку, де повідомив про чергові переходи українських футболісток до європейських клубів.

Офіційні соцмережі клубу ФК Вільнюс повідомили про підписання ще двох українських футболісток. Допомогти клубу у другій частині сезону (в Литві грають чемпіонат за системою весна-осінь) викликані Крістіна РОМАНОВА  та Лілія ЦУРАК. Перед початком війни Романова та Цурак виступала у складі львівського клубу “Карпати”.

Наразі клуб з Вільнюса утримує третю сходинку у вищому дивізіоні Литви та продовжує перегони за другу позицію разом з ФК “Жальгіріс”.

Нагадаємо, що у складі ФК “Вільнюс” від початку сезону також грає українка Христина ПЕРЕВІЗНИК, яка у десяти матчах забила 9-ть голів.

Чемпіон Болгарії Локомотив Стара Загора збільшує представництво українок у своєму складі. Напередодні старту у першому кваліфікаційному раунді Ліги Чемпіонів ФК “Локомотив” презентував ще одного новачка клубу – Анастасію ІЛЛІНУ, яка у минулому сезоні грала за донецький “Шахтар”.

Також, з останнього фото клубу, можна побачити, що продовжують свою підготовку до виступів у клубі ще чотири українки: Олена ЦИКАЛЕНКО, Юлія ГНИДЮК та Олександра БАБ’ЮК, які у минулому сезоні представляли київський клуб “ДЮСШ-26”, а також Анастасія СКОРИНІНА з харківського “Житлобуд-2”.

Багаторазовий чемпіон та володар кубку Польщі  ККПК Медик вніс до заявки на участь у новому сезоні Екстраліги юну вихованку львівського футболу – 16-річну Софію ЛУЦАН (на фото – верхній ряд праворуч).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *