Кривбас підписав багатократну чемпіонку України

Христина Єрьоменко

Криворізький ЖФК Кривбас продовжує роботу на трансферному ринку. Команда підписала нову футболістку. До криворіжського клубу приєдналась багатократна чемпіонка України – Христина Єрьоменко.

Про це повідомляє офіційний сайт команди.

Зіркова 31-річна футболістка поставила підпис під угодою з криворізьким клубом строком на рік. Футболістка буде грати під №96.

Раніше грала за такі команди: «Зоря-Спартак» Умань (2006-2007) – 14матчів, «Легенда» Чернігів (2008-2012– 48 матчів/1 гол«Житлобуд-1» Харків (2013-2018)  66 матчів/5 голів, МФК «Tesla» Харків (футзал) (2018-2022).

“Я з дитинства полюбляла ігри з м’ячем. Обожнюю усі види футболу. Саме тому мої кар’єри у великому футболі та футзалі розвивалися паралельно. Так само можу сказати і про пляжний футбол… У кожному з цих видів спорту є своя специфіка та усі вони однаково цікаві.

Коли Артем Гагарін зателефонував мені, я одразу погодилась, адже знала, що «Кривбас» на сьогодні – один з найсильніших клубів України.

Тут створені чудові умови, аби не лише отримувати задоволення від гри, але й досягати найвищих результатів. Мені імпонують амбіції керівництва та відношення до команди. Видно, що кожен тут любить свою справу. Мене дуже тепло прийняли. Таке враження, ніби я вже не перший рік знайома з усіма”, – прокоментувала вона свій перехід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *