Українська команда буде грати в швейцарській лізі

Нагадаємо, що через російську агресію та воєнний стан в Україні, команда (ФК “Перша Столиця” – молодіжний склад ФК Житлобуд-1) вимушено мала залишити Харків і виїхати за кордон.

Дівчата віком від 13 до 22 років отримали змогу проживати та проводити навчально-тренувальний процес на базі FIFA. А згодом вже з’явилася змога продемострувати свою майстерність і у міжнародних матчах та турнірах.

У підсумку, харківська команда відгукнулася на пропозицію і у новому сезоні візьме участь у четвертій національній лізі Швейцарії кантону Цюрих.

Цю ініціативу підтримав футбольний клуб «Віпкінген» Цюрих. Й незважаючи на те, що у своєму складі “Віпкінген” має вже команди, які виступають у третій та четвертій національній лізі, президент та генеральний директор з величезним задоволенням підтримали українську команду. Харків’янки будуть виступати під назвою SC “Wipkingen ZH-3”, а домашньою ареною для українок буде стадіон «Хардхоф» у місті Цюрих.

Український колектив висловлює величезну подяку керівництву SC “Wipkingen” за можливість грати у цей важкий для українців час.

Старт Чемпіонату заплановано на 28 серпня 2022 року. Наразі триває підготовка команди, попереду три товариські матчі з командами-представницями другої національної ліги Швейцарії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *