Тренер жіночого Шахтаря: Деякі футболістки з різних причин не повернулися до клубу

ЖФК Шахтар розпочав підготовку до нового сезону. Наставник жіночого колективу Роман Заєв розповів, як змінились справи клубу черерз війну.

“Протягом цих 5 місяців, з огляду на обставини, що склалися в Україні, ситуація кардинально змінилася. Частина футболісток не повернулася з різних причин: хтось змінив клуб, хтось виїхав з країни. Тож на сьогодні ми будуємо практично нову команду.

Сезон буде експериментальним, адже багато колективів на стадії реформування, і сказати, якого рівня буде чемпіонат, важко. Що ж до цілей, то Шахтар завжди залишається амбітним клубом – у будь-якому разі ставитимемо собі найвищі завдання.

Побачимо, наскільки успішно вони реалізуються, але точно можу сказати, що намагатимемося показувати гідний результат.

Від серпня команда тренується в режимі двох сесій – вранці та ввечері. Перший тиждень збору буде втягувальним та ознайомчим. У складі чимало кадрових змін: до футболісток Шахтаря, які були лідерками минулого сезону, долучилися новачки. При цьому комплектація триває“, – сказав Роман Заєв.

Цей сезон для Шахтаря буде дебютним в елітному дивізіоні. Клуб заснований рік назад. Після осіннього етапу переконливо лідирувала в таблиці, перемігши в усіх 10 матчах із загальною різницею м’ячів 89–0.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *