Найпопулярніша футболістка Європи продовжила контракт з англійським клубом

Швейцарська нападаюча Аліша Леманн підписала новий контракт з бірмінгемською Астон Віллою, яка грає в елітному дивізіоні Англії.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, новий контракт розрахований на один рік. За Астон Віллу 23-річна швейцарка виступає з 2021 року. На її рахунку 2 голи за 21 матч. Вона є вихованкою жіночої команди Янг Бойз. Надалі грала за Вест Хем та Евертон.

“Мені подобається цей клуб, і я дуже щаслива залишитися. Ми покладаємо великі надії на цей сезон, і я не можу дочекатися початку“, – прокоментувала вона своє рішення лишитись в клубі.

Цього літа з нею відбувся скандал. Футболістка відмовилася брати участь у чемпіонаті Європи – 2022, який проходить цього літа в Англії. Вона пояснила це тим, що не почувала себе морально готовою до турніру.

Аліша є однією з найпопулярніших футболісток у соціальних мережах. В інстаграмі на неї підписано 7,8 млн користувачів. Вболівальники Астон Вілли визнали її найкращим гравцем минулого сезону. За збірну своєї країни Аліша Леманн відіграла 34 матчі, в яких вона забила сім голів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *