Меган Рапіно відреагувала на те, що тепер отримує за гру в збірній на рівні чоловіків

Футболістка національної збірної США Меган Рапіно розповіла про договір про ту саму заробітну плату в жіночих та чоловічих командах США у футболі.

Після цього матчу Федерація футболу США заплатить нам більше. Ми дуже пишаємось тим, чого могли досягти, і тим фактом, що ми можемо грати за новим контрактом. Я думаю, що Федерація футболу США вважає те саме, бо зараз боротьба закінчилася. Так, ми жартуємо про гроші, але це спосіб суспільства показати, наскільки ми цінні.

Ми є прикладом для майбутніх поколінь та спорту у всьому світі. Наша команда дуже пишається цим досягненням, оскільки це вимагало багато роботи та відданості справі. Це дивовижно“, – сказала Меган Рапіно.

Нагадаємо, 5 липня розпочався заключний раунд Золотого Кубка Конкафа серед жіночих команд. У першому раунді команда США зустрілася з командою Гаїті. Матч закінчився перемогою американця з рахунком 3:0.

36-річна Меган Рапіно є одніє з найвідоміших футболісток світу. На її рахунку 62 голи у 189 матчах за збірну США. Майже всю свою кар’єру вона провела на батьківщині, але в 2011 році грала за австралійський Сідней, а сезон 2013/2014 провела у складі французського Ліона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *