Напружена гра до самого кінця: огляд матчу Україна – Угорщина (Відео)

Вчора, 28 червня, в рамках кваліфікаційного раунду до КС-2023 в Польщі відбувся поєдинок Україна – Угорщина.

Україна — Угорщина — 2:0 (1:0)

Голи: Кравець (27), Овдійчук (90).

Україна: Самсон, Корсун (Подольська, 60), Кравець, Шматко (к), Романенко, Хімич (Апанащенко, 74), Петрик, Кравчук (Куніна, 60), Козлова (Овдійчук, 84), Гірин, Глущенко (Панцулая, 75).

Угорщина: Біро, Попп (Д. Немет, 55), Тураньї, Ковач, Сабо, Чісар (к) (Нодь, 67), Феньвеші, Зеллер (Чаньї, 81), Ваго, Чікі, Загор (Папой, 55).

З перших хвилин “синьо-жовті” взяли м’яч під свій контроль, гравці завдали кількох ударів. На 16-й хвилині виник момент в угорок, але удар Зеллер із меж штрафного вчасно заблокували. Невдовзі Козлова непогано пробила, але повз ціль.

На 27-й хвилині українки відкрили рахунок — після кутового у виконанні Шматко кіпера переграла Дар’я Кравець, яка грає за італійську Фіорентину. Через декілька хвилин Ваго могла зрівнювати рахунок, але Катерина Самсон виручила після удару практично впритул.

В другому таймі угорки контролювали м’яч, але українки створювали набагато небезпечніші моменти. На 54-й хвилині Кравчук головою пробила у площину, пізніше Кравець після кутового завдала класного удару, однак голкіпер суперниць перевела м’яч у поперечину. Згодом Гірин опинилася на хорошій позиції перед воротами, проте головою пробила вище.

На 76-й хвилині з пасу від Козлової забила Панцулая, однак арбітри зафіксували в неї офсайд. І все ж під кінець зустрічі Овдійчук подвоїла перевагу нашої збірної. Вона красиво перекинула кіпера після чудового пасу від тої таки Панцулаї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *