Натія Панцулая: В матчах за збірну завжди велика мотивація була, але зараз ще більше

Футболістка збірної України Натія Панцулая поділилася очікуваннями від матчів відбору на ЧС-2023 проти Шотландії та Угорщини.

«Наш тренер (прим. – Луїс Кортес), звичайно, великий професіонал, тому він завжди підтримував нас, був з нами на зв’язку. Він завжди цікавився, в якому ми фізичному та моральному стані, чи потрібна нам якась допомога, був відкритий до нас і ми відчували його підтримку.

Думаю, на сьогодні усі суперники є досить складними, тому що рівень футболу росте і прохідних команд не буває. Тож усі команди складні, якою б не була наша група. На сьогодні ми ще нікого не розбирали, тому що в нас є свої завдання, ми корегуємо якісь тактичні моменти, будуємо свою гру. Я так розумію, що тренер хоче вивести наш фізичний стан на однаковий рівень, адже чемпіонати закінчилися в різні періоди. Гадаю, для розбору ще буде час.

Ігри збірної завжди були важливими, і це була велика мотивація. Завжди хочеться й потрібно вигравати. Але сьогодні мотивації набагато більше, тому що кожна перемога – це як пазл до нашої цілої перемоги. Тому я вважаю, що ми граємо не лише для себе, а для країни, для людей. Хотілося б хоча б на декілька хвилин подарувати усмішку нашим людям в Україні», – сказала Натія Панцулая.

Нагадаємо, цього тижня жіноча національна команда України розпочала підготовку до матчів кваліфікації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *