Артем Гагарін: Любов Мозга підколола Шольца, сказавши йому, щоб Німеччина швидше поставляла нам зброю

Віце-президент Кривбасу Артем Гагарін розповів про зустріч представниць жіночого Кривбасу з канцлером Німеччини Олафом Шольцом.

— Розкажіть про вашу жіночу команду, яка зараз перебуває у Німеччині.

— Ми вивезли дівчат у Кельн. Вони тренуються на базі однойменного клубу та займаються висвітленням теми війни, показуючи нашу проєвропейську позицію. Висловлюю величезну подяку ФК Кельн та волонтерам, які працюють у цьому місті. Завдяки їм дівчата знаходяться не просто в безпеці, а ще й в гарних умовах.

— Як відбулась зустріч головного тренера жіночої команди Аліни Стеценко та футболістки Любов Мозги з  канцлером Німеччини Олафом Шольцом? 

— Наші дівчата постійно відвідують благодійні акції на підтримку України та зустрічі з представниками різних сфер. На одну із таких зустрічей потрапили Аліна та Любця. Зауважу, що наш головний тренер Аліна Стеценко з Молдови. Спочатку вона була налякана ситуацією, що відбувається в Україні, а зараз біда наближається і до її країни. У Молдові також напружена ситуація. 

Коли вони туди йшли, то навіть не знали, хто там буде, нам сказали, що їх зустрінуть представники влади. Як виявилось, це був Шольц. Наші дівчата сміливі та справжні патріотки, вони загострили увагу канцлера на проблемах України. Любця навіть підколола Шольца та сказала йому, що Україна чекає від Німеччини важке озброєння. Моя школа (сміється).

— Шольц зрозумів натяк?

— Сподіваюсь, що натяк зрозумів, але відповів, як і всі політики, щось накшалт: «Ми висловлюємо стурбованість“, – сказав Артем Гагарін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *