Легендарна німецька футболістка завершить кар’єру в кінці сезону

Футболістка мадридського Реалу Бабетт Петер прийняла рішення піти з футболу у віці 33-х років. 12 травня їй буде 34. Вона повісить бутси на гвіздок в кінці сезону.

Незабутня подорож добігає кінця. Влітку, після майже двох десятиліть, я відвертаюся від активного спорту і розпочинаю нову сторінку в своєму житті.

У свій час, як професійний футболіст, я мала привілей пережити незабутні моменти, виграти багато трофеїв, але також зазнати болючих поразок, невдач і отримати деякі з найважливіших життєвих уроків.

Найбільш вдячним і цінним для мене були люди та особистості, яких я зустріла на своєму шляху і з якими мала честь працювати. Сьогодні мені пощастило назвати деяких із них друзями на все життя. Успіхи, емоції та переживання стають лише особливими моментами, якщо ви можете поділитися ними з тими, кого найбільше цінуєте.

Я хотіла би подякувати своїй родині, яка завжди супроводжувала і підтримувала мене з першого дня. Вони проклали шлях до всіх моїх мрій і є моїми найвідданішими шанувальниками.Дякую футболу за те, що він дав мені можливість жити своїми мріями“, – написала вона в інстаграм.

Бабетт Петер грала за Локомотив Лейпциг, Тюрбін Потсдам, Франкфурт, Вольфсбург і Реал. За збірну Німеччини забила 8 голів за 118 матчів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *