Володимир Пятенко: Динамо тренується у Хирові, плануємо грати товариські матчі

Головний тренер жіночого Динамо Володимир Пятенко розповів, чим зараз займається команда.

“Зібралися 15 квітня практично у повному складі у Хирові, місто біля польського кордону, розпочали тренування. Ще кілька дівчаток під’їдуть, доки є певні проблеми, хтось із Ірпеня, деяких батьки не відпускають, але, в принципі, вже 18 футболісток є. У нас хороша база, і є всі умови для занять. Потроху втягуємося у роботу.

Тренування направлені на відновлення тонусу, поки прокидаємося. Тривалий час займалися за індивідуальними програмами, йога та ОФП у Zoom. Але це одне, а поки що звикаємо до очних тренувань, до м’яча, потихеньку займаємося. Перший тиждень втягуємося, далі будуть вже повноцінні збори. Тренуватимемося в Добромилі, там хороші стадіони. Поступово приводимо себе до тями.

Плануємо зіграти товариські поєдинки. Ми, звісно, ​​не основна команда, стільки глядачів не зберемо. Однак, є певні домовленості з польськими клубами, щоб провести контрольні ігри на території Польщі.

Ми підписали Ірину Славич, Юлію Вялих, ще дівчатка є, яких ми не встигли офіційно підписати, але вони з нами тренуються, ніхто їх не кидає, вони у команді. Те, що дівчатка разом, це їх підбадьорює. Робота лікує.

Що хочеться сказати захисникам України?  Хочеться перед ними стати на коліна. Завдяки їм ми почуваємося захищеними. Насамперед, завдяки ЗСУ ми змогли зібратися в Україні та тренуватися! На сьогоднішній день у нас одна команда – це Україна, одне віросповідання“, – сказав Володимир Пятенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *