Гравчиня Динамо: Були невдалі поєдинки, могли взяти більше очок

Форвард жіночого Динамо Київ Богдана Гріга в коментарі для клубного сайту розповіла, що очікує від другої частини сезону та поділилась планами.

Тренуємось у звичному режимі, нарощуємо навантаження, виконуємо тактичні вправи, напрацьовуємо ігрові зв’язки на полі. Помітний прогрес. Ми стартували на одному рівні, а зараз команда виросла і ми стали набагато сильнішими. Проте могли взяти й більше очок. Були невдалі поєдинки та моменти. Ми губилися, але тренер завжди підтримував нас і приводив до тями.

Я думаю, що ніколи не потрібно знижувати вимоги до себе, як то кажуть, як ти працюєш на тренуванні, такий результат отримуєш в офіційних матчах.

 Спочатку я грала на Закарпатті. В Івано-Франківську проходив чемпіонат України, після якого мені зателефонували та запросили до Києва, три роки я навчалася та грала за Олімпійський коледж імені Івана Піддубного. Потім УАФ зобов’язала клуби УПЛ та Першої ліги створити жіночі команди та «Динамо» запросило нас.

У футболі я з 10 років. На перше тренування мене привела старша сестра, яка також грала у цій команді. Батьки були проти мого захоплення на той час, тато часто не хотів відпускати мене на тренування, але моє бажання грати було сильнішим за його принципи. Займалася через день, коли тренувань не було, я виходила на поле та грала з хлопчиками“, – сказала Богдана Гріга.

Динамо зараз грає в Першій лізі і лідирує в своїй групі. Богдана забила 6 голів у 8 зустрічах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *