Інна Глущенко: Не пошкодувала ні на хвилину, що вибрала Кривбас

Основний форвард жіночого Кривбасу Інна Глущенко дала коментар клубній прес-службі, де розповіла про те, як опинилася в команді та від яких клубі були також пропозиції.

У 2021 році вирішувалася доля ЖФК Ніка Миколаїв через фінансові проблеми. У мене були також пропозиції з Житлобуду-2, Колосу, Восходу та закордонних клубів. Тобто пропозицій було багато, але для мене було важливо на даний момент залишитися в Україні, тому що я поки не така доросла. Відчувала відповідальність за своє рішення.

А рішення піти у ЖФК Кривбас, я вважаю, майже найважливішим рішенням у моєму житті. Не пошкодувала ні на хвилину, і дуже рада бути частиною Кривбасу.

Я дізналась про Кривбас від свого тренера Володимира Єфімако, він тоді багато дівчат з ЖФК Ніка повів за собою. Він нам розповів, що є крута пропозиція та взагалі про плани Кривбасу. Але я спочатку не сприймала це серйозно, шукала інші клуби.

Потім ми приїхали з дівчатами у Кривий Ріг, побачили інфраструктуру, дізналися більш детально про плани клубу і зрозуміли, що тут все серйозно. Керівництво тут зацікавлено у розвитку жіночого футболу. Тому ми вирішили стати частиною ЖФК Кривбас!”, – сказала вона.

Кривбас на зимову паузу пішов на третьому місці у Вищій лізі. Інна – найкращий бомбардир команди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *