Харківський Житлобуд-1 в три м’ячі поступився Реалу в матчі Ліги чемпіонів

В столиці Іспанії, Мадриді, відбувся поєдинок 6-го туру жіночої Ліги чемпіонів між харківським Житлобуд-1 та місцевим Реалом.

Реал – Житлобуд-1 – 3:0

Голи: Петер (19), Орос (41), Гонсалес (90+2)

Реал: М. Родрігес – Роблес, Петер, Гальвес (Флорентіно, 46), Корредера – Кардона (Л. Наварро, 57), Абільєра, Орос (Касі, 71), Мьоллер (Кастільо, 71) – Аслані (Естер, 46), Н. Гарсія.

Житлобуд-1: Свидунович – Алексанян, Шматко, Анастасія Вороніна, Басанська – Бойченко, Апанащенко (Хаванська 75), Петрик, Шевчук (Біргюль Садикоглу, 68) – Овдійчук, Ганна Вороніна (Кочнєва, 68),

Український гранд втратив шанси на прохід далі, тому гра перетворилась у формальність. Проте гравчиня Реалу Нахікарі Гарсія була впевнена, що легко “бланкос” не буде.

Клуб з Харкова гідно тримався перші 15 хвилин, проте уже на 19-й хвилині пропустив перший гол. До кінця тайму господарі поля подвоїли власну перевагу.

В другому таймі голів не було, але варто зазначити, що “сливові” повністю взяли ініціативу і впевнено контролючи гру Колектив Валентини Котик рідко вибігав в контатаки, проте ні одна з них не завершилась успіхом. Крапку в матчі вже в компенсований час поставила Гонсалес.

Таким чином, Реал довів кількість набраних очок до 12 і заняв друге місце в группі. Житлобуд-1 з 4 балами став третім. В паралельному матчі ПСЖ розгромив Брейдаблік 5:0 і впевнено виграв групу зі 100% показником. Ісландський клуб залишився без набраних пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *