Гравчиня Шахтаря: Люблю гуляти в Харкові та Львові, планую відвідати Кенію

Футболістки донецького Шахтаря розповіли про улюблені місця для відпочинку, а також про те, в яких країнах мріють побувати.

Їх слова приводить офіційний інстаграм-акаунт “гірників”.

Хритсина Козуб: “В Україні була в багатьох містах. Люблю гуляти у Львові та Харкові. Плануємо відпочинок з родиною в Карпатах. А взагалі, прагну відвідати Кенію, побачити диких тварин і пам’ятки.”

Світлана Когут: “Я люблю Україну і побувала в багатьох містах. Усі вони по-особливому гарні, але найбільше мені подобається рідний Тернопіль. Чого тільки варта сімейна вечеря!

Щоразу відчуваю безмежну радість, перебуваючи поруч з родиною, яка надає мені сил і енергії для подальших тренувань та ігор. Мрію вирушити з рідними на відпочинок до Лютьєнбурга та Барселони. Сподіваюсь, невдовзі мрія здійсниться“.

Олександра Янєва: “Дуже люблю Австрію. У нашій родині є традиція: щороку на зимові свята їздимо туди кататися на лижах. Під час подорожей подобається знаходити мальовничі місця, робити гарні фотографії“.

Анастасія Ілліна: “Протягом року активно тренуємось, проводимо важливі матчі, тож відпочинок – невід’ємна складова процесу. Мрію відвідати столицю Австрії Відень, атмосфера взимку там шалена. Обожнюю море, проте схильна до активного дозвілля: прогулюватись новими місцями, робити класні фото.”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *