Аліна Стеценко: “Під час першого тайму здавалось, що ми втратили форму”

Минулими вихідними в рамках 8-го туру Вищої ліги серед жінок Кривбас обіграв ЕМС-Поділля (4:0). Головна тренерка команди Аліна Стеценко поділилася емоціями від даного матчу.

“Це був дуже важкий матч, тому що місяць ми не грали через паузу в чемпіонаті України. Також у нас був перенос гри з ЖФК Пантери. Під час першого тайму здавалося, що ми втратили форму. Було багато моментів, але не вдалося їх реалізувати. Але у другому таймі ми змогли показати вже звичну гру для наших глядачів.

Дебют Сонкенг? Для багатьох було здивуванням, що під час важливого матчу в основі вийшла нова гравчиня. І я розумію це, тому що тренування — це одне, а гра зовсім інше. Але я рада, що в неї вийшло добре зіграти, як і усій команді. Я думаю, після адаптації Юсіз зможе себе ще краще проявити.

 У нас знову два тижні паузи у чемпіонаті, тому що  почнуть грати національні збірні U-19 і сім наших футболісток поїдуть на збори. Але у команди паузи не буде, і мене це тішить. Продовжуємо підготовку до інших матчів. Наступна гра дуже відповідальна, звісно як і всі інші.  Зазначу, що ми поважаємо всі команди. Для нас кожний суперник новий і ми окремо готуємося до зустрічі з ним на полі“, – сказала вона.

Кривбас за 7 матчів набрав 19 очків і йде на другому місці. Лідирує Житлобуд-2, у якого 24 пункти за 8 ігор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *