Котик: “Гра проти Реалу – велике свято для міста Харків”

Головний тренер жіночого ФК Житлобуд-1 Валентина Котик в коменарі для клубного сайту розповіла, що думає про матч з Реалом (0:1).

“Цей матч – це велике свято для Харкова та для нашої команди. Щодо гри, то можу сказати, що ми можемо грати з такими командами, можемо здобувати очки, але, нажаль, не в цій грі. Трошки не хватило досвіду, можливо якісь емоції завадили реалізувати свої моменти. Всі дівчата старалися, билися, нав’язували боротьбу. Розберемо гру та подивимось за рахунок чого зможемо їх обігравати.

Ми переглядали матчі за участю “Реалу”, вони грали в різні схеми, сьогодні була зовсім інша. Із-за цього затратили багато сил в першому таймі, але зуміли перебудувати свою гру в другій половині грі.

Зрозуміло, що український чемпіонат поступається іспанському. В них дуже сильний чемпіонат. Не можу сказати, що важко, просто не має досвіду подібних ігор, так, ми набираємося його походу Ліги Чемпіонів, але не зовсім цього хотілося би. Якби в чемпіонаті було 4-5 команд, які змагалися би за чемпіонство, то це був би зовсім інший рівень. Але маємо те, що маємо.

Сьогодні було дуже багато вболівальників, ми стільки не збирали до цього. Знаємо, що ще багато хотіли прийти. Нам дуже приємно. Ми не будемо зупинятися на цьому, будемо старатися йти далі, для того, щоб досягати високих цілей у майбутньому”, – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *