Аліна Старухіна: “Шахтар грав першим номером, домінував”

Автор першого в історії голу в офіційних поєдинках жіночої команди Шахтаря Аліна Старухіна розповіла клубній прес-службі про перемогу над Багірою і настрій на сезон

– Команда виграла, а ти забила перший м’яч Шахтаря на офіційному рівні. Відчувала, що саме тобі випаде така честь? У другому таймі ти навіть могла оформити дубль ударом здалеку.

– Суперник дозволяв робити все, що ми хотіли. Грали першим номером, домінували – тому такий результат. Піднімалися в високий пресинг з цієї ж причини. В цілому враження хороші, емоції непередавані! Завжди приємно відзначитися, особливо зробити це першою. Знаю, хто такий Старухін і весь символізм, знайома з історією Шахтаря. Приємно забити в дебютному матчі. Хотілося покласти м’яч в дев’ятку, але удари не йшли.

– Ця перемога остаточно дозволила повірити в свої сили? З огляду на результат матчу з Багірою, за які місця в дебютному сезоні буде боротися команда?

– Лише за перше, а не за друге або третє – це навіть не обговорюється. Впевненість і була, але після цієї гри тільки зросте, так що будемо перемагати і далі.

Нагадаємо, дівчата ФК Шахтар здобули розгромну перемогу над своїми суперницями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *